Vallmar

Para despedir esta primera mitad del año he decidido meterme en esta aventura, mi primera carrera larga de montaña. Es la primera edición, y la verdad es que me sedujo nada mas ver el cartel.
No será nada fácil ya que la montaña nada tiene que ver con el asfalto, además el calor puede ser un gran handicap en contra, así que me lo tendré que tomar con calma, ya os contaré!

Sergi



VallMar, la primera edició de la cursa de muntanya que uneix el Vallès amb el Maresme, Granollers amb Mataró. Dues capitals comarcals unides des de temps remots. Ja en la prehistòria, i més tard, ibers, romans i mercaders ens han deixat un llegat en forma de xarxa de senders i corriols que em volgut redescobrir per fer aquesta travessa. Us acompanyarem durant l'aventura, formarem part de la història!

De Granollers a Mataró, i realitzant la cursa en sentit invers cada any imparell, pretenem fer d'aquesta cursa una gran festa que es consolidi amb el pas del temps. El 1 de juliol del 2012 és la data de la 1a VallMar i ens agradaria que hi siguéssiu tots, podeu posar-vos les sabatilles i córrer o ajudar-nos col·laborant amb nosaltres.

Comentarios

Entradas populares